SZOLGÁLTATÁSAINK

online és offline
csillag

KIEMELT CSOMAGAJÁNLATAINK

csillag

REKLÁMDEKORÁCIÓ

Tűnj ki a tömegből és kommunikálj hatékonyan, ott is, ahol eddig nem tetted! Nálunk jó helyen jársz! Megtervezzük reklámdekorációs megjelenéseidet: cégtáblád, reklámtáblád, belső és külső dekorációd, gépjármű dekorod, roll-up-od, zászlód, sajtófalad, standod és még sok más dekorációt az igényeid szerint. Ezután nem kell várni a kivitelezőre sem. A kivitelezés terheit is levesszük a válladról. Sőt a kihelyezést is vállaljuk, így Neked tényleg csak annyi dolgod lesz, hogy elmondod mire van szükséged, mit szeretnél KOMMUNIKÁLNI, és a végén gyönyörködhetsz a kész termékben.

ELÉG FELTŰNŐ VAGY?

Láthatóvá teszünk az alábbi szolgáltatásokkal:

cégtábla és reklámtábla tervezés és kivitelezés; digitális nagyformátumú nyomtatás; üzletportál és kirakat tervezése/kivitelezése; épület felirat tervezés és kivitelezés; információs rendszerek tervezés és kivitelezés; útbaigazító tábla tervezés és kivitelezés; 3D betűk; fólia vágás; betűvágás; megállító táblák; molinó tervezés és kivitelezés; pop up eszközök tervezése és kivitelezése: roll up, sajtófal, kínáló pult, stand, bemutató állvány; gépjármű dekoráció; világító dobozok; oszlop, totem, pilon; építési táblák; euro plakátok; épület hálók; zászlók (hagyományos és reklámcélú); prospektus tartók.

csillag

EGYEDI REKLÁM-AJÁNDÉKOK

Gyere segítünk! Kitaláljuk és meg is valósítjuk személyre szabott egyedi ajándékodat. Felejthetetlen pillanatot okozhatsz szeretteidnek, partnereidnek, munkatársaidnak.

„Mert szívügyünknek tekintjük, hogy a meglepetést mindig egy ragyogó szempár, egy elégedett széles mosoly kövesse. Mert adni jó!”

Segítünk a tökéletes ajándék megalkotásában.

Ajándékok, reklámtárgyak feliratozása, tervezése, kivitelezése. Egyedi ajándékok gyártása, személyre szabva. Póló, bögre, táska, nyakkendő, kendő, sapka, üveg, kulacs feliratozása. Fára, fémre, üvegre, porcelánra, papírra, textilre, műanyagra.

Céges ajándékok, rendezvényekre, esküvőre, anyák napjára, születésnapra, ballagásra, karácsonyra, évfordulókra, alkalmakra.

csillag

GRAFIKAI TERVEZÉS

Logótervezés; kabala tervezés; kis és nagy arculattervezés; cégtábla tervezése, kivitelezése; gépjármű dekoráció tervezése; közösségi oldalak grafikai tervezése, egységes vizuális megjelenése; kreatív koncepció; display tervezése, gyártása; pop up eszközök tervezése, gyártása; roll-up, sajtófal, pult, zászló…stb; nyomtatott irodai és reklámanyagok tervezése: névjegykártya, céges levélpapír, szórólap, mappa; plakát; óriás plakát; bannerek; molinó; csomagolás tervezés; termék koncepció tervezése; könyv borító; kiadványok tervezése; illusztráció; ikonok tervezése.

csillag

VIRÁG ÉS RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

A cégek, események, magánszemélyek segítségére vagyunk a rendezvény dekorációk elkészítésében, az adott tematika szerinti. Helyszínre szállítástól kezdve az építésig és még el is bontjuk a rendezvény végeztével.

Céges rendezvények dekorálása; magánszemélyek rendezvényeinek dekorálása; események dekorációjának megtervezése; rendezvények virágkompozícióinak megtervezése, kivitelezése; tematikus rendezvények kreatív koncepciójának tervezése, kivitelezése; helyszínre szállítás, építés, bontás.

csillag

WEB

Modern, reszponzív (mobil-kompatibilis) weboldalak tervezése és programozása.
Keresőoptimalizált tartalom és kódolás, közösségi oldalak és marketing eszközök integrációja.

Bemutatkozó weboldal; portfólió; webáruház; online katalógus; Blog/hírportál.

csillag

MARKETING

A marketing lényege a márkaépítés. Bármi, amit teszel, kommunikálsz a termékedről vagy cégedről, az márkaépítés. Márkát építesz, amikor kiszolgálsz egy elégedett vevőt, amikor küldesz egy emailt, amikor hirdetéseket készítesz, de márkát építesz akkor is, ha éppen egyiket sem teszed. A kérdés csak az, hogy hova szeretnéd eljuttatni a Te márkádat? Mit gondoljanak az emberek a márkádról?

 Marketing tanácsadás; marketing stratégia; kampánytervezés; márkaépítés.